пряники

Рецепт білкової глазурі

Рецепт білкової глазурі

Пропонуємо Вам рецепт білкової глазурі або метод приготування айсингу для написів в домашніх умовах.

Для цього Вам знадобиться:

  • Пудра цукрова 200…220 г
  • 1 білок яйця ( бажано великого)
  • декілька крапель  соку лимона
  • Барвник гелевий або сухий

Всі інгредієнти додати до миски та збити на низькій швидкості міксеру протягом 10 хв.

Використовувати для написів та наведення контуру.Для заливки пряника додати трішки води.

За допомогою айсингу  ми можете нанести напис на торт чи пряник ( використавши одноразові кондитерські мішки).

Подарунок від Миколайчика, що подарувати)

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *